راه های درآمد زایی از برنامه نویسی موبایل چیست؟

یکی از پردرآمدترین راه‌های درآمدزایی، برنامه نویسی موبایل است. با توجه به پیشرفت روزافزون فناوری در عرصه خدمات دیجیتال مارکتینگ، ما با رشد پرشتاب این عرصه روبرو هستیم. بیراه نیست که نسل نو اندیش امروز به فکر شیوه‌های جدید درآمدزایی باشند. در گذشته، البته منظور از گذشته همین چند
با ما در ادامه همراه باشید
این مطلب توسط تیم محتوا میرکاوب و به قلم آرزو مظلوم ساکی نوشته شده است.
کسب درامد از برنامه نویسی موبایل

یکی از پردرآمدترین راه‌های درآمدزایی، برنامه نویسی موبایل است. با توجه به پیشرفت روزافزون فناوری در عرصه خدمات دیجیتال مارکتینگ، ما با رشد پرشتاب این عرصه روبرو هستیم. بیراه نیست که نسل نو اندیش امروز به فکر شیوه‌های جدید درآمدزایی باشند. در گذشته، البته منظور از گذشته همین چند سال اخیر است که برنامه نویسان اغلب با برنامه نویسی برای اپلیکیشن‌های موبایل و فروش مستقیم اپلیکیشن‌ها به کاربران، موفق به کسب درآمد می‌شدند. اما آنچه که امروز شاهدش هستیم، روش‌های جدیدی است که به این حرفه اضافه شده است و در نتیجه برنامه نویسان می‌توانند از این طریق به خوبی کسب درآمد داشته باشند. شاید در هنگام کار با اپلیکیشن‌های مختلف بر این تصور باشید که این اپلیکیشن‌ها به طور رایگان در اختیار شما قرار گرفته اما عملا اینطور نیست. در ادامه همراه ما باشید تا شما را با شیوه‌های درآمدزایی از برنامه نویسی موبایل آشنا کنیم.

انواع مختلف اپلیکیشن های اندروید و IOS

یک. اپلیکیشن‌های بازی
دو. اپلیکیشن‌های کاربردی
بهتره بدون دادن هیچ شاخ و برگ اضافه‌ای به سراغ اصل ماجرا برویم. تعریف هر یک از اپلیکیشن‌های فوق به خوبی مشخص بوده و هر یک شامل انواع برنامه‌های وسیع و متنوعی می‌باشند. آما آنچه که جالب و جذاب است، اهداف پشت پرده هر یک از اپلیکیشن‌ها است که بسیاری از کاربران از آن بی‌خبرند. اگر بخواهیم به طور خلاصه به این موضوع نگاه کنیم می‌توانیم برنامه‌ها را به دو بخش عمومی و تجاری تقسیم کنیم. به گفته برخی از برنامه نویسان تعداد برنامه‌های عمومی بسیار کمتر از برنامه‌های تجاری است. برای درک بیشتر به توضیح هر یک از برنامه‌ها اشاره مختصری می‌کنیم.

برنامه‌های عمومی؛ هدف از ایجاد برنامه‌های عمومی نشر مفاهیم فکری، عقیدتی و اجتماعی است. در نتیجه اهداف تجاری را دنبال نکرده و نصب و استفاده از اینگونه برنامه‌ها نیز اغلب رایگان است. از آنجایی که میزان استقبال کاربران از برنامه‌های عمومی چندان اهمیتی ندارد، موضوع کسب درآمد از اینطور برنامه‌ها نیز قابل توجه برنامه نویس نیست.
برنامه‌های تجاری؛ برنامه‌ها و اپلیکیشن‌های تجاری به هدف کسب درآمد طراحی می‌شوند. میزان استقبال عموم کاربران و استفاده از اینگونه برنامه، در افزایش میزان درآمدزایی نقش موثری دارد. اپلیکیشن‌های تجاری دارای دسته بندی‌های مختلفی اعم از آموزشی، خدماتی و تفریحی هستند. تا پایان این بخش ما را همرهی کنید تا شما را با معرفی شیوه‌های درآمدزایی از برنامه نویسی موبایل و جزئیات مرتبط با آن آشنا کنیم.

شیوه‌های کسب درآمد از برنامه نویسی موبایل عبارتند از؛

۱. فروش اپلیکیشن موبایل

یکی از رایج‌ترین، ساده‌ترین و قابل دسترس‌ترین شیوه‌های درآمدزایی از برنامه نویسی موبایل آن است که شما برنامه خود را بفروشید. بدین ترتیب با طراحی یک اپلیکیشن خاص، آن را در فضای مجازی قرار داده و قیمت مشخصی را هم برای آن تعیین می‌کنید. در نتیجه کاربران با بررسی اپلیکیشن و خرید آن به طور غیر مستقیم باعث درآمدزایی شما می‌شوند.

۲. پرداخت درون برنامه ای از سوی کاربر

پرداخت درون برنامه‌ای یا In-app purchases از دیگر روش‌های درآمدزایی از برنامه نویسی موبایل است. در این حالت کاربر قادر خواهد بود که بدون پرداخت هیچ هزینه‌ای به راحتی اپلیکیشن را دانلود و نصب کند. حتی بخش‌هایی از برنامه برای کاربران رایگان خواهد بود اما برای دسترسی به بخش‌های ویژه‌تر نیاز به پرداخت مبلغی مشخص شده از سوی کاربر می‌باشد. معمولا در اپلیکیشن‌های مرتبط با ادیت تصویر و فیلم به وفور شاهد حالت پرداخت درون برنامه‌ای هستیم. از دیگر نمونه‌هایی که می‌توان برای پرداخت درون برنامه‌ای عنوان کرد، اپلیکیشن‌های بازی هستند. معمولا در اینگونه اپلیکیشن‌ها برای جذب مخاطب بخش‌هایی به طور رایگان در دسترس کاربر قرار گرفته و بخش‌های جذاب‌تر اپلیکیشن را پولی می‌کنند تا کاربر برای استفاده از آپشن‌های جدیدتر کنجکاو شده و از پرداخت درون برنامه‌ای بهره ببرد.

دولوپر موبایل

۳. بازاریابی غیر مستقیم در اپلیکیشن

تبلیغات درون شبکه‌ای و نمایش آنها در میان محتواهای اصلی اپلیکیشن، نوع دیگری از درآمدزایی از برنامه نویسی موبایل است. بدین ترتیب با نمایش تبلیغات و کلیک بر روی آنها توسط کاربران، تبلیغ دهنده مبلغ مشخصی را به توسعه دهنده پرداخت می‌کند. ناگفته نماند که چنین اپلیکیشن‌هایی زمانی می‌توانند درآمدزا باشند که کاربران زیادی از آن استفاده کنند. هرچند که تماشای تبلیغات در میان محتواهای اصلی اپلیکیشن، چندان خوشایند کاربران نیست. حتی در میان برنامه، توقف‌هایی برای نمایش تبلیغات انجام می‌شود که تا به پایان رسیدن تبلیغات، امکان ادامه استفاده از برنامه نیست. اینگونه ترفندها اغلب در اپلیکیشن‌های آموزشی و اپلیکیشن‌های سرگرم کننده دیده می‌شود.

۴. طراحی اپلیکیشن‌های خدماتی

اپلیکیشن‌های خدماتی مانند اسنپ، تپسی یا اپلیکیشن‌هایی که مرتبط با فروش کتاب و عرضه دیگر خدمات هستند را می‌توان نمونه‌های شناخته شده‌ای از این نوع برنامه‌ها دانست. به تازگی حتی شرکت دیجی کالا که از طریق وب سایت خود، تنها اقدام به فروش محصولات و خدمات خود می‌کرد، با راه اندازی اپلیکیشن برای گوشی‌های هوشمند حتی موفق‌تر از گذشته عمل کرده است. این نوع اپلیکشن‌ها که به طور غیر مستقیم با مشتریان در تماس هستند، نوع دیگری از روش‌های درآمدزایی از برنامه نویسی موبایل محسوب می‌شوند.

 

۵. فروش حق اشتراک

برای استفاده از برخی اپلیکیشن‌ها، باید مبلغ مشخصی به صورت حق اشتراک از سوی کاربر پرداخت شود. بدین ترتیب با پرداخت حق عضویت، کاربران قادر خواهند بود که برای زمان معینی، از برنامه استفاده نمایند. این زمان معین را سرویس دهنده تعیین می‌کند. برای نمونه برخی از اپلیکیشن‌ها به مدت یک هفته به شما اجازه می‌دهند تا به طور رایگان از برنامه استفاده کنید. پس از به پایان رسیدن یک هفته، شما باید برای استفاده مجدد هزینه ای را پرداخت کرده و از سرویس حق اشتراک بهره ببرید. اگر بخواهیم نمونه‌ای برای فروش حق اشتراک بیان کنیم، می‌توانیم سرویس فیلیمو را عنوان کنیم. در این سرویس پرداخت حق اشتراک و یا عضویت به صورت روزانه، ماهانه و حتی سالانه انجام می‌شود.

جمع بندی

دنیای فناوری ارتباطات، دنیای بسیار وسیع و گسترده‌ای است که در پی آن شیوه‌های درآمدزایی تغییر کرده است. شما به راحتی می‌توانید از طریق برنامه نویسی موبایل علاوه بر اجرای طراحی‌های خلاقانه به سود اقتصادی بالایی برسید. با توجه به توضیحاتی که داده شد، درآمدزایی از برنامه نویسی موبایل به شیوه‌های مختلفی انجام می‌شود که هر یک دارای ویژگی‌های منحصر به خود می‌باشند. برای انتخاب و طراحی اپلیکیشن ایده‌آل خود می‌توانید با مشاوران ما تماس حاصل کرده و راهنمایی‌های ضروری را درباره قدرتمندترین شیوه درآمدزایی از برنامه نویسی موبایل دریافت نمایید.

چقدر این پست مفید بود؟

میانگین امتیازات / 5. تعداد نظر:

اولین نفری باشید نظر میدهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

میخواهید بدانید، در مورد ما چه میگویند؟

بیانیه چشم‌انداز شرکت میرکاوب: معتمد ترین شرکت ارائه دهنده خدمات مبتنی بر وب در ایران و خاورمیانه، با کیفیت مثال‌زدنی و تجربه‌ای لذت‌بخش تا سال 1405

ارتباط باما

مازندران، آمل، خیابان امام خمینی، آفتاب58
نمایندگی کشور مالزی: 18-17, SETAPAK GREEN CONDOMINIU 53000 Kuala Lumpur, Malaysia
اپلیکیشن پرتال مشتریان
تمامی حقوق این سایت برای شرکت میرکا روناک کاسپین محفوظ است. نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
کتابچه راهنمای استفاده از بهترین تاکتیک ها برای رشد برند آنلاین شما👌

نام و شماره تماس خودتان را وارد کنید