تیم سازی برای کسب و کار آنلاین+ اصول مورد نیاز آن

با توجه به توسعه فناوری و رشد کسب و کارهای اینترنتی زیر چتر دیجیتال مارکتینگ، ما با مفهومی به نام تیم سازی در استارت‌آپ مواجه هستیم. استارت‌آپ به معنای راه اندازی شرکت‌های نوپا است. منظور از تیم سازی برای کسب و کار آنلاین، تمام فعالیت‌های آنلاین برای هدف قرار
با ما در ادامه همراه باشید
این مطلب توسط تیم محتوا میرکاوب و به قلم آرزو مظلوم ساکی نوشته شده است.
تیم سازی برای کسب و کار آنلاین

با توجه به توسعه فناوری و رشد کسب و کارهای اینترنتی زیر چتر دیجیتال مارکتینگ، ما با مفهومی به نام تیم سازی در استارت‌آپ مواجه هستیم. استارت‌آپ به معنای راه اندازی شرکت‌های نوپا است. منظور از تیم سازی برای کسب و کار آنلاین، تمام فعالیت‌های آنلاین برای هدف قرار دادن استراتژی‌های بازاریابی است. این هدف گذاری مستلزم یک همکاری تیمی است. بهره‌مندی از نرم افزارهای هوشمند و همچنین پیاده سازی فعالیت‌های آنلاین در حیطه بازاریابی دیجیتال مانند یک قلب تپنده، استراتژی‌های تجارت الکترونیک را زنده نگه می‌دارد. قبل از آنکه سر اصل مطلب برویم، میز یک پایه را در ذهن خود تجسم کنید. قطعا تصور بی ثباتی خواهد بود.

 

آنچه در این مطلب می‌خوانید؛

تیم سازی در کسب و کار اینترنتی چیست؟
با تیم سازی در استارت‌آپ تشکیل خانواده دهید.
اگر می‌خواهید تیم سازی کنید، تصمیم بگیرید که یک حرفه‌ای شوید.
اعضای تیم استارت‌آپ چه کسانی هستند؟
خصوصیات یک تیم حرفه‌ای استارت‌آپ
اصول مورد نیاز در تیم سازی

تیم سازی در کسب و کار اینترنتی چیست؟

می‌توان این چنین بیان کرد که داشتن تیم سازی در کسب و کار آنلاین، حکم نان شب برای تمامی صاحبان کسب و کارهای اینترنتی را دارد. اهمیت تیم سازی در میزان پیشروی بازاریابی آنلاین، موفقیت در فروش، ارزیابی مالی، ارزیابی فعالیت‌های تجاری آنلاین و همچنین ارزیابی نتایج عنوان می‌شود. به عبارتی بدون تیم سازی و فعالیت‌های گروهی، نمی‌توانید استارت‌آپ خود را راه‌اندازی کنید. موفق شدن در تجارت الکترونیک از طریق تیم سازی به تعریف شما از موفقیت بستگی دارد. به هر میزان که ابعاد روند کاری‌تان روشن‌تر و مفهومی‌تر باشد، به همان میزان هم می‌توانید سطح آن را ارتقاء دهید. بدون شک همانطور که میز یک پایه کاربرد خاصی ندارد، یک استارت آپ بدون تیم هم نمی‌تواند هیچ بازده سودمندی به همراه داشته باشد. پس توصیه می‌شود قبل از آنکه استارت‌آپ خود را راه اندازی کنید، به فکر یک تیم باشید.

تیم سازی برای کسب و کار آنلاین

با تیم سازی در استارت‌آپ تشکیل خانواده دهید.

شاید با خواندن این عبارت کمی تعجب کنید. مگر می‌شود با تیم سازی در استارت‌آپ تشکیل خانواده داد؟ در پاسخ به این سوال باید بگوییم ارتباطات سودمند، تعاملات میان تیم، تبادل نظرات، انتقادات و همچنین داشتن یک همکاری دوستانه بی‌شباهت به یک خانواده نیست. یک خانواده سالم بیشتر از آنکه به فکر منافع فردی باشد، به فکر منافع گروهی است. دقیقا همین خانواده بایستی در محیط مارکتینگ ایجاد شود. منفعت گروهی و رشد کسب و کار اینترنتی تا حد بسیار زیادی بستگی به رویکرد اعضای تیم آن مجموعه دارد.

به عبارتی فناوری به طور روزافزون به ما کمک می‌کند تا به گونه‌ای موثرتر با افراد ارتباط برقرار کنیم. هرچند که هیچ چیزی نمی‌تواند جای تعاملات رودررو را بگیرد. اما وقتش رسیده که بازاریابی و همکاری‌های گروهی به شکل و شیوه سنتی را درون گنجینه‌های گوشه انبار قرار دهیم. وجود فناوری و تاثیر آن در زندگی روزمره و به دنبال آن تیم سازی استارت‌آپ به صورت دورکار، جوابگوی نیاز کسب و کارهای امروزی است.

اگر می‌خواهید تیم سازی کنید، تصمیم بگیرید که یک حرفه‌ای شوید.

از آنجایی که افراد از تغییرات جدید به سختی استقبال می‌کنند، تیم سازی استارت‌آپ به صورت دورکاری را شاید ناموفق بدانند. اما هر استارت‌آپ و یا کسب و کار اینترنتی نوپا که تصمیم به حرفه‌ای شدن داشته باشد، از رویدادهای جدید استقبال می‌کند. البته فراموش نکنید که هیچ مارکتینگی با داشتن لوبیای سحرآمیز رشد نمی‌کند. هر چیز با ارزشی برای توسعه و تکامل نیاز به زمان دارد. زمانی که به عنوان یک مدیر استارت‌آپ، تیم خودتان را تشکیل دادید. وقت آن می‌رسد که به مهارت‌های خود متعهد باشید. علاوه بر آن بر مهارت تیم هم بایستی بیفزایید. توجه داشته باشید که هیچ عاملی به عنوان تجربه خوب یا تجربه بد وجود ندارد. بلکه مهم تجربه یادگیری است.

نتیجه را رها کنید و به آنچه می‌توانید در هر تجربه فرا بگیرید. همین موضوع سبب می‌شود تا فشار مضاعف از روی دوش‌تان برداشته شود. به جای آنکه همیشه به دنبال تجربیات عالی باشید، به تعداد تجربیاتی که می‌توانید داشته باشید، توجه کنید. به دلیل انکه تجربیات بیشتر، یادگیری بیشتری را به همراه دارد. از ما به شما نصیحت اگر می‌خواهید در بازاریابی دیجیتال موفق باشید و تیم موفقی داشته باشید، همیشه دانش پذیر باشید. حرفه‌ای‌ها همیشه برای بهتر شدن در حال یادگیری‌اند. پس حرکت و رشد را شروع کنید.

ارتباط تیم سازی با موفقیت

اعضای تیم استارت‌آپ چه کسانی هستند؟

برای شروع تیم سازی در استارت‌آپ نیاز به افرادی دارید که بتوانند از حداکثر تلاش خود برای درخشش سایت بهره ببرند. اعضای تیم شامل افراد متخصص و با تجربه ای است. اعضای مهم برای تیم سازی در یک استارت‌آپ شامل افراد زیر می‌شود:

مدیر سایت

کارشناس برنامه نویسی

مدیر امور برنامه ریزی و اجرایی

کارشناس سئو سایت

کارشناس محتواهای بازاریابی

گرافیست‌های با تجربه

کارشناس حوزه شبکه‌های اجتماعی

کارشناس تبلیغات آنلاین

 

تکمیل پازل استارتاپی با تیم سازی

خصوصیات یک تیم حرفه‌ای استارت‌آپ

پیش از آن که به فکر تیم سازی در استارت‌آپ باشید باید به این سوال پاسخ دهید که آیا اعضای تیم باید از یک دانش و مهارت خاصی برخوردار باشند یا که خیر؟ به طور قطع اگر می‌خواهید حرفه‌ای عمل کنید، حرکت کردن با افراد کارآموز در طی مسیر کندتر است. اگرچه حقوق و مزایای کمتری در اختیار افراد کارآموز قرار می‌دهید. اما انتظار نتایج شگفت انگیز و به یکباره را نداشته باشید. شما باید زمان بیشتری برای دوره‌های آموزشی برای افراد کارآموز صرف کنید. پس اولین خصوصیات یک تیم حرفه‌ای دانش و تخصص همراه با تجربه‌های مفید است. دومین ویژگی تعهد به انجام اموری است که جزء وظایف فرد محسوب می‌شود. علاوه بر تعهد، شرایط کار بایستی به گونه‌ای باشد که اعضاء تیم احساس مالکیت سایت را داشته باشند. حس مالکیت همیشه با حس دلسوزی و حتی آینده نگری همراه است.

در نتیجه اگر اعضاء تیم در راستای یک هدف مشترک قرار داشته باشند، می‌توان به انتظار نتایج قابل قبول نشست. فراموش نکنید که به هر اندازه یک تیم حرفه‌ای باشد، به همان میزان نیز سرعت پیشروی افزایش پیدا می‌کند. حتی مشکلات مرتبط در زمان کوتاهتری حل و بررسی خواهند شد.

اصول مورد نیاز در تیم سازی

ابعاد مختلف یک کسب و کار آنلاین به حدی گسترده است که در واقع نمی‌توان برای آن چارچوب و یا اصول خاصی در نظر گرفت. اما همانطور که گفته شد تیم سازی موفق حاصل به کار گماشتن افراد حرفه‌ای و متخصص در امور بازاریابی، برنامه‌ریزی، محتوا نویسی و مانند اینها است. پیشنهاد می‌شود که اعضاء تیم از مهارت‌های استراتژی‌های برنامه ریزی، تولید محتوا، ذهنیت بازاریابی، ویراستاری و در مجموع مهارت‌های اولیه به خوبی مطلع باشند. اگر تخصصی در این حیطه ندارید و به دنبال آموزش‌های ضروری در خصوص راه اندازی استارت‌آپ و کسب و کارهای آنلاین هستید، می‌توانید از خدمات آموزشی کسب و کار آنلاین شرکت میرکاوب بهره مند شوید. شرکت میرکاوب متخصص در امور اجرایی کسب و کارهای اینترنتی، توانسته با ارائه خدمات موثر و سودمند، رضایت صد در صدی مشتریان را برآورده کند. برای اطلاع از خدمات قابل دسترس می‌توانید به بخش پرتال مشتریان شرکت میرکاوب مراجعه کنید.

با تیم سازی استارت آپ خود را زنده کنید

جمع‌بندی
اگرچه سئو سازی سایت، اسکلت اصلی برای راه اندازی یک استارت‌آپ است. اما تیم سازی استارت‌آپ یا تیم سازی برای یک کسب و کار نوپا، حکم ستون فقرات یک استراتژی بازاریابی را دارد. شما با تیم سازی موثر قادر خواهید بود تا مسافت‌های طولانی را یک نفس بدوید.

چقدر این پست مفید بود؟

میانگین امتیازات / 5. تعداد نظر:

اولین نفری باشید نظر میدهید

یک فکر در مورد «تیم سازی برای کسب و کار آنلاین+ اصول مورد نیاز آن»
    محمدمهدی صادقی نژاد ۸ مهر ۱۴۰۱

    سلام.
    اگر برای تیم سازی آنلاین در شرکت خودم نیاز به کمک داشته باشم میتونم از شما مشاوره بگیرم؟

    پاسخ
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

میخواهید بدانید، در مورد ما چه میگویند؟

بیانیه چشم‌انداز شرکت میرکاوب: معتمد ترین شرکت ارائه دهنده خدمات مبتنی بر وب در ایران و خاورمیانه، با کیفیت مثال‌زدنی و تجربه‌ای لذت‌بخش تا سال 1405

ارتباط باما

مازندران، آمل، خیابان امام خمینی، آفتاب58
نمایندگی کشور مالزی: 18-17, SETAPAK GREEN CONDOMINIU 53000 Kuala Lumpur, Malaysia
اپلیکیشن پرتال مشتریان
تمامی حقوق این سایت برای شرکت میرکا روناک کاسپین محفوظ است. نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
کتابچه راهنمای استفاده از بهترین تاکتیک ها برای رشد برند آنلاین شما👌

نام و شماره تماس خودتان را وارد کنید