تفاوت طراحی سایت وردپرس با کدنویسی اختصاصی + مزایا و معایب

رفتار حرفه‌ای، عمل‌کرد حرفه‌ای می‌طلبد. اگر می‌خواهی با کسب و کارت حرفه‌ای برخورد کنی، طراحی سایت با کدنویسی اختصاصی مختص به شماست. اما اگر یک وب سایت صرفاً کار راه انداز می‌خواهی، طراحی سایت وردپرس هم کفایت می‌کند.
با ما در ادامه همراه باشید
این مطلب توسط تیم محتوا میرکاوب و به قلم آرزو مظلوم ساکی نوشته شده است.
تفاوت طراحی سایت وردپرس با کدنویسی اختصاصی

معمولاً مفهوم طراحی سایت وردپرس و تفاوت آن با کدنویسی اختصاصی برای تازه واردانی که قصد راه‌اندازی وب‌سایت خودشان را دارند، کمی گنگ و پیچیده است. درهرصورت اگر تصمیم به طراحی سایت گرفته‌اید، بی‌بروبرگرد با این دو مقوله مواجه خواهید شد. یکی طراحی سایت وردپرس و دیگری طراحی سایت با کدنویسی اختصاصی. حتی شرکت‌های طراحی سایت این دو گزینه را پیشروی شما قرار می‌دهند تا یکی را به‌دلخواه برگزینید. البته با پیشنهاد این دو گزینه از سوی شرکت‌های طراحی سایت، مزیت‌های هر یک از شیوه‌ها هم برایتان عنوان می‌شود. بدین ترتیب می‌توانید انتخاب ساده‌تری داشته باشید. اما با همه این تفاسیر ما اینجا هستیم تا یک سری اطلاعات اصلی را درباره تفاوت طراحی سایت وردپرس با طراحی سایت با کدنویسی اختصاصی را در اختیارتان قرار دهیم.

در ادامه می‌خوانیم:

CMS چیست؟
وردپرس چیست؟
مزایا و معایب وردپرس کدام‌اند؟
کدنویسی اختصاصی چیست؟
مزایا و معایب کدنویسی اختصاصی کدام‌اند؟
طراحی سایت وردپرس یا کدنویسی اختصاصی؟

CMS چیست؟

باتوجه‌به رشد و توسعه فناوری، برای طراحی سایت‌ها اعم از سایت‌های شخصی، فروشگاهی، شرکتی، خدماتی، تجاری و … از دو شیوه CMS آماده (وردپرس) و CMS اختصاصی استفاده می‌شود. واژه اختصاری CMS مخفف عبارت Content Management System است. این عبارت به معنای سیستم مدیریت محتوا بوده که می‌توان از طریق آن وب‌سایت موردنظر را طراحی و مدیریت کرد.

وردپرس- cms آماده

وردپرس چیست؟

وردپرس جزء CMSهای آماده است. برای استفاده از وردپرس نیازی نیست که حتماً استاد برنامه‌نویسی باشید. وردپرس را می‌توان یک نرم‌افزار اپن سورس و آماده نامید که از طریق آن به‌راحتی می‌توانید صاحب یک وب‌سایت ایده‌آل شوید. بدین ترتیب تنها با بهره‌گیری از یک CMS قادر خواهید بود انواع مختلف اطلاعات دیجیتالی را در وب‌سایت درج کرده و به اشتراک بگذارید. اطلاعات دیجیتالی شامل هرگونه محتواهای متنی، گالری تصاویر، پادکست، فایل‌های صوتی و محتواهای ویدئویی می‌شود. شما می‌توانید این اطلاعات را درج کرده و یا به‌دلخواه حذف کنید. حتی تغییر و ویرایش کردن این‌گونه اطلاعات به‌راحتی امکان‌پذیر است. تمام این اختیارات در حالی است که هیچ‌گونه نیازی به کدنویسی اختصاصی نیست. به عبارتی وردپرس از جمله محبوب‌ترین نرم‌افزارهای طراحی سایت است که در میان کاربران، طرف‌داران پروپا قرصی دارد. ناگفته نماند که نرم‌افزارهایی مانند جوملا و دروپال هم در دسته‌بندی سیستم‌های مدیریت محتوا قرار دارند.

نمونه سایت های طراحی شده توسط شرکت میرکاوب

مزایا و معایب وردپرس کدام‌اند؟

وردپرس به‌عنوان یکی از کارایی‌ترین سیستم‌های مدیریت محتوا مزایای بسیاری را در اختیار سازندگان سایت قرار می‌دهد. طراحان سایت با استفاده از وردپرس به‌راحتی می‌توانند از قالب‌ها و افزونه‌های آماده بهره‌مند شوند. واقعاً چه چیزی بهتر از این که در کمترین زمان ممکن و با هزینه بسیار مقرون‌به‌صرفه، سایت مورد نظرتان را طراحی کنید. در این بخش به برخی از مزایا و معایب وردپرس اشاره می‌کنیم.

طراحی سایت خود را به حرفه‌ای ها بسپارید

مزایای وردپرس عبارت‌اند از:

امکان طراحی سایت‌های واکنش‌گرا

انعطاف پذیری یا همان واکنش‌گرا بودن سایت‌های وردپرسی از جمله ویژگی‌های ممتاز آن به شمار می‌آید. واکنش‌گرا بودن یک وب سایت به معنای آن است که شما بتوانید سایت را در هر پلتفرمی از قبیل گوشی همراه و یا تبلت بدون هیچ گونه مشکلی اجرا نمایید.

استفاده از وردپرس بدون نیاز به دانش برنامه‌نویسی

همان‌طور که گفته شد قالب‌های گرافیکی وردپرسی حاضر و آماده هستند. به همین دلیل نیازی به دانش تخصصی برنامه‌نویسی نیست. می‌توان با استفاده از سیستم مدیریت محتوای وردپرس انواع وب‌سایت‌های آموزشی، خبری، وبلاگ‌های شخصی، بازی و سرگرمی‌های آنلاین، وب‌سایت‌های کاریابی و نمونه‌هایی ازاین‌قبیل را طراحی کرد.

کاربری و نصب آسان

استفاده از افزونه‌های وب‌سایت‌های وردپرسی بسیار آسان بوده و قابلیت‌های گوناگونی را در اختیار شما قرار می‌دهد. از حذف و اضافه‌کردن سریع افزونه‌های کاربردی گرفته تا ویرایش و یا ادیت این نوع افزونه‌ها، همه کاملاً در دسترس است.

برخورداری از قالب‌های متنوع گرافیکی

استفاده از قالب‌های متنوع گرافیکی برای طراحی سایت‌های مختلف، از دیگر ویژگی‌های وردپرس است. اگرچه ساختار قالب‌ها از کیفیت مناسبی برخوردار هستند؛ اما امکان شخصی‌سازی قالب‌ها به‌صورت سلیقه‌ای فراهم نبوده و از این لحاظ محدودیت‌هایی را شامل می‌شود.

هزینه مقرون‌به‌صرفه

طراحی سایت وردپرس از هزینه ارزان‌تری در قیاس با طراحی سایت با کدنویسی اختصاصی برخوردار است. برای آن دسته از افرادی که بودجه معینی را برای طراحی سایت کنار گذاشته‌اند، شاید وردپرس از این نظر انتخاب بهتری باشد.
وردپرس، پیشنهاد میرکاوب برای طراحی سایت‌های خبری، بلاگ، مجله و …

وردپرس، پیشنهاد میرکاوب برای طراحی سایت‌های خبری، بلاگ، مجله و ...

معایب وردپرس عبارت‌اند از:

عدم ثبات امنیت وب‌سایت‌های وردپرسی

ایمنی مناسب برای طراحی سایت وردپرس زمانی ایجاد می‌شود که شما بتوانید هر لحظه سایت را مدیریت کرده و به‌روزرسانی‌های ضروری را در آن اعمال کنید. در غیر این صورت سایت‌های وردپرسی در مقابل طراحی سایت‌ با کدنویسی اختصاصی از ایمنی چندان قابل‌توجهی برخوردار نیستند. توجه داشته باشید که وب‌سایت وردپرسی حتماً باید به طور مستمر به‌روزرسانی شود. همچنین پشتیبانی دائمی و مدیریت آن از جمله عوامل مهمی است که امنیت آن را بالا نگه می‌دارد. در غیر این صورت امکان هک شدن وب‌سایت‌های وردپرسی بسیار بالاست.

فاقد سیستم مدیریت و پشتیبانی

اگر به فکر راه‌اندازی وب‌سایت با پشتیبانی تخصصی هستید، فکر وردپرس را از ذهنتان دور نگه دارید. وب‌سایت وردپرسی فاقد سیستم پشتیبانی است. در نتیجه با مواجه‌شدن اختلالات احتمالی بایستی خودتان مشکلات به وجود آمده را رفع‌ورجوع کنید.

عدم امکان سفارش سازی سایت

همان‌طور که می‌دانید قالب‌های وردپرس اغلب آماده بوده و از قبل کدگذاری شده‌اند. در نتیجه اگر در صدد طراحی وب‌سایت برای پروژه‌های بسیار تخصصی هستید، وردپرس انتخاب مناسبی نیست. وردپرس محدودیت‌هایی را برای اعمال پیاده‌سازی سلیقه شما برای طراحی سایت ایجاد می‌کند. اگر از دانش برنامه‌نویسی برخوردار نیستید، پیشنهاد می‌شود که حتماً از یک برنامه‌نویس کاربلد کمک بگیرید.

کاهش سرعت بالا آمدن سایت

سرعت سایت یکی از قابل‌توجه‌ترین پارامترهایی است که بر روی سطح کیفیت سایت بسیار تأثیرگذار است. اگر می‌خواهید سرعت سنجش سئو سایت را بررسی کنید، قبل از هر چیز سرعت بارگذاری سایت را در نظر داشته باشید. به‌مراتب اگر زمان لود شدن یک وب‌سایت بیش از اندازه طول بکشد، بازدیدکنندگان فوراً از مشاهده سایت منصرف می‌شوند. در نتیجه به‌سرعت برق و باد مخاطبان خود را از دست خواهید داد. کدنویسی غیراستاندارد وب‌سایت‌های وردپرسی که برای اضافه‌شدن افزونه‌های رایگان ارائه داده می‌شود، در بسیاری از موارد باعث کاهش یافتن بارگذاری سایت می‌شود. در نتیجه با پرشدن فضای سرور، سرعت سایت افت بسیار شدیدی پیدا می‌کند.

کدنویسی اختصاصی چیست؟

طراحی سایت‌هایی که از طریق برنامه‌نویسی انجام می‌شوند، جزء CMSهای اختصاصی قرار می‌گیرند. کدنویسی یا همان برنامه‌نویسی برای وب‌سایت‌های اختصاصی توسط برنامه‌نویسان ماهر انجام می‌شود. زبان‌های برنامه‌نویسی متعددی برای ساخت وب‌سایت وجود دارد. از جمله این زبان‌ها می‌توان به دات نت، جاوا اسکریپت، php، asp و … اشاره کرد. در حال حاضر بسیاری از شرکت‌ها طراحی نمونه‌های آماده شده خود را مانند وب‌سایت خبری، وب‌سایت فروشگاهی، وب‌سایت شرکتی و غیره با بهره‌گیری از زبان‌های برنامه‌نویسی طراحی می‌کنند. برخورداری از سیستم مدیریت محتوای اختصاصی به‌جای وردپرس این امکان را به شما می‌دهد تا از امکانات گسترده‌تری استفاده کنید. گفتنی است که اغلب برای طراحی وب‌سایت‌های فروشگاهی از کدنویسی اختصاصی استفاده می‌شود.

 پیشنهاد میرکاوب - استفاده از کدنویسی اختصاصی برای طراحی وب‌سایت‌های فروشگاهی

مزایا و معایب کدنویسی اختصاصی کدام‌اند؟

کدنویسی اختصاصی مانند وردپرس دارای مزایا و معایب بسیاری است. همان‌طور که گفته شد یکی از اصلی‌ترین مزیت‌های طراحی وب‌سایت با کدنویسی اختصاصی، همان اختیارات آن است. در مقابل وردپرس، شامل یک سری محدودیت‌هایی می‌شود. در ادامه با ما همراه باشید تا با مزایا و معایب طراحی سایت با کدنویسی اختصاصی بیشتر آشنا شوید.

مزایای طراحی وب‌سایت با کدنویسی اختصاصی عبارت‌اند از:

قابلیت ارتقاء وب سایت

طراحی وب‌سایت با کدنویسی اختصاصی این امکان را به برنامه‌نویس می‌دهد تا تغییرات بسیاری را در وب‌سایت ایجاد کند. از اضافه‌کردن افزونه‌های متنوع در سایت گرفته تا طراحی‌های گرافیکی، از جمله اختیارات طراحی سایت با کدنویسی است. در نتیجه برنامه‌نویس آزادی عمل کامل دارد.

طراحی سایت مطابق باسلیقه کاربر

بسیاری از کاربرانی که دارنده فروشگاه هستند، تمایل دارند که وب‌سایت به سلیقه فردی خودشان طراحی شود. سلیقه، تمامی پارامترهای اصلی ساخت سایت را مانند درج گالری تصاویر، نوع چیدمان محصولات، آرایش و نظم توضیحات مرتبط با هر یک از کالاها، نوع درگاه‌های پرداخت بانکی، نحوه ثبت سفارش محصولات و موارد این‌چنینی را در بر می‌گیرد. به همین جهت ساخت سایت کاملاً سفارشی شده و مطابق با نوع نیاز کاربر طراحی می‌شود.

برخورداری امنیت بالای سایت

از دیگر ویژگی‌های برجسته طراحی وب‌سایت‌های کدنویسی شده، برخورداری از امنیت بالاست. ازآنجایی‌که صفر تا صد پروژه طراحی وب‌سایت از طریق کدنویسی انجام می‌شود، برنامه‌نویس از فناوری‌های جدید برای جلوگیری از حمله هکرها استفاده می‌کند. در نتیجه امکان هک شدن وب‌سایت‌های اختصاصی به‌ندرت اتفاق می‌افتد.

سرعت بالا برای لود شدن سایت

تیم برنامه‌نویس باتوجه‌به نوع نیاز مشتری وب‌سایت را کدنویسی می‌کند. دقت عمل در این کدنویسی‌ها به‌گونه‌ای است که حتی درج یک کد اضافی هم انجام نمی‌شود. باتوجه‌به استراتژی‌های به‌کاررفته در وب‌سایت‌های اختصاصی، نیازی به نصب ابزارهای پیشرفته نیست؛ بنابراین با درنظرگرفتن ویژگی‌ها و قابلیت‌های گوناگون، وب‌سایت‌های اختصاصی در مقایسه با سایت‌های وردپرسی از سرعت بیشتری برخوردار هستند.

با CMS اختصاصی به دنیای پرشتاب مارکتینگ وارد شو

معایب طراحی وب‌سایت با کدنویسی اختصاصی عبارت‌اند از:

هزینه بالا برای طراحی وب‌سایت

طراحی وب‌سایت با کدنویسی اختصاصی به دلیل استفاده از فناوری‌های نوین، هزینه بالاتری را نسبت به وب‌سایت‌های وردپرسی شامل می‌شود. برای طراحی وب‌سایت‌های تخصصی تیمی از برنامه‌نویسان کاربلد صفر تا صد آن را کدنویسی می‌کنند. به همین جهت باتوجه‌به زمان بر بودن پروژه، هزینه سایت بالاتر خواهد بود. اما با وجود ویژگی‌های برجسته آن، طراحی سایت با کدنویسی اختصاصی ارزش صرف هزینه را دارد.

زمان بر بودن طراحی سایت

برنامه‌نویسی اصولاً از جمله مهارت‌هایی است که نیاز به دانش و تخصص ویژه دارد. به همین جهت طراحی وب‌سایت‌های کدنویسی شده و استراتژی‌های به‌کاررفته در آن زمان برخواهد بود.

بهینه‌سازی و سئوسازی مداوم سایت

سئوسازی برای طراحی سایت‌ با کدنویسی اختصاصی، از سوی یک تیم قوی سئو انجام می‌شود. آنچه که به‌عنوان یک ایراد اصلی برای سایت‌های کدنویسی محسوب می‌شود، سختی آن در سئو شدن آن است. به همین جهت مانند وب‌سایت‌های وردپرسی نمی‌توانید بهینه‌سازی آن را خودتان بر عهده داشته باشید. در نتیجه حتماً باید آن را به دست یک تیم قوی سئو بسپارید تا در صفحه اول نتایج گوگل دیده شود و رتبه کسب کند.

ترجیح شما چیست؟ CMS وردپرس یا CMS اختصاصی؟

طراحی سایت وردپرس یا کدنویسی اختصاصی؟

باتوجه‌به توضیحات گفته شده دررابطه‌با مزایا و معایب طراحی سایت وردپرس و طراحی سایت با کدنویسی اختصاصی، پرسش اینجاست که کدام یک بهتر است؟ قابل‌ذکر است که هر یک از شیوه‌های طراحی سایت، ویژگی‌های مختص به خود را شامل می‌شود. انتخاب یکی از این دو شیوه، بستگی به انتظار شما از عملکرد یک وب‌سایت حرفه‌ای است. در واقع باتوجه‌به موقعیتی که قرار است از آن سایت استفاده کنید، بایستی ترجیح خودتان را مشخص و روشن کنید. در نتیجه با درنظرگرفتن مزایا و معایب هر یک از شیوه‌های طراحی می‌توانید بهترین را برای مطرح‌شدن کسب‌وکار خود در فضای وب انتخاب کنید.

کلام پایانی

برای درک بهتر تفاوت طراحی سایت وردپرس و طراحی سایت با کدنویسی اختصاصی، تمامی مزایا و معایب این دو شیوه طراحی به طور کامل توضیح داده شد. شما می‌توانید باتوجه‌به نوع نیاز تجاری خود بهترین شیوه را برای کسب‌وکارتان انتخاب کنید. به همین جهت از میان این دو شیوه، هیچ گزینه درست و غلطی وجود ندارد. تیم برنامه‌نویسی شرکت میرکاوب باتوجه‌به سابقه درخشان در حوزه طراحی سایت با کدنویسی اختصاصی، طراحی سایت وردپرس، تولید محتواهای متنی سئو شده، تولید نرم‌افزارهای ویندوزی، طراحی لوگو و لوگو موشن و بسیاری از خدمات دیگر آماده ارائه هرگونه مشاوره به صاحبان مشاغل است.

لبخند مشتریان میرکاوب

چقدر این پست مفید بود؟

میانگین امتیازات / 5. تعداد نظر:

اولین نفری باشید نظر میدهید

یک فکر در مورد «تفاوت طراحی سایت وردپرس با کدنویسی اختصاصی + مزایا و معایب»
    Mortezaseifi ۷ آذر ۱۴۰۱

    خیلی محتوا کاربردی و جالبی بود، سپاس

    پاسخ
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

میخواهید بدانید، در مورد ما چه میگویند؟

بیانیه چشم‌انداز شرکت میرکاوب: معتمد ترین شرکت ارائه دهنده خدمات مبتنی بر وب در ایران و خاورمیانه، با کیفیت مثال‌زدنی و تجربه‌ای لذت‌بخش تا سال 1405

ارتباط باما

مازندران، آمل، خیابان امام خمینی، آفتاب58
نمایندگی کشور مالزی: 18-17, SETAPAK GREEN CONDOMINIU 53000 Kuala Lumpur, Malaysia
اپلیکیشن پرتال مشتریان
تمامی حقوق این سایت برای شرکت میرکا روناک کاسپین محفوظ است. نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.